M2Power
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

cerere helper

3 posters

Go down

cerere  helper Empty cerere helper

Post by marcoytb Yesterday at 5:21 pm

Nume Marco
Nume jucător AngelDarK
Vârsta 25
M-am apucat de Metin2power acuma 3-4 luni
As dori gradul de helper ,as dori acest grad pentru a ajuta serverul ,cât și stafful din moment ce sunt doar 3 membri staff
Sunt de de acord cu regulamentul
Nu am nimic de adăugat la acest servar ,servaru are tot ce ii trebuie
Timp de acordare la servar 3 zile non stop alaturi de voi (3 zile îs din păcate la munca )
Experiența ca Gm : am fost SGM 2 luni și am renunțat eu la grad
Ore jucate 4556

marcoytb

[A]Adivi and SasukeQ like this post

Back to top Go down

cerere  helper Empty Re: cerere helper

Post by SasukeQ Yesterday at 10:00 pm

Sincer iti las un like pentru ca cererea e de 10 dar singurul lucru care te dezavantajează în momentul de fata după părerea mea este ca suntem suficienți pentru moment în perspectiva cu numărul de playeri prezenți pe server .Tu lasa cererea aici și dacă se vor mai strânge de la mine ai un pro .Minutele de asemenea nu te ajuta mult dar mna totuși experienta se capătă în timp .
Te pupa Sasu și nu fi dezamăgit oricare ar fi decizia și lupta pentru șansa ta 😗
SasukeQ
SasukeQ

[A]Adivi and marcoytb like this post

Back to top Go down

Post by [A]Adivi Today at 1:08 am

SasukeQ wrote:Sincer iti las un like pentru ca cererea e de 10 dar singurul lucru care te dezavantajează în momentul de fata după părerea mea este ca suntem suficienți pentru moment în perspectiva cu numărul de playeri prezenți pe server .Tu lasa cererea aici și dacă se vor mai strânge de la mine ai un pro .Minutele de asemenea nu te ajuta mult dar mna totuși experienta se capătă în timp .
Te pupa Sasu și nu fi dezamăgit oricare ar fi decizia și lupta pentru șansa ta 😗

Cum a zis si Sasu mai sus, cererea asta v-a ramane momentan in Stand-By pentru ca deja am staf activ raportat la numarul de playeri activi cand voi avea nevoie voi reevalua cererile!!

Cu stima,
[A]Adivi
[A]Adivi
[A]Adivi
☆ Administrator ☆
☆ Administrator ☆

https://www.fm2power.com

marcoytb likes this post

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content